Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور آمریکا در ادامه سیاست های مهاجرستیزانه خود بدنبال اتخاذ سیاستی بلند مدت است که بر اساس آن اخراج مهاجران قانونی بهره‌مند از حقوق و مزایای عمومی از این کشور ساده‌تر می شود. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا قصد دارد تا با پیشنهاد لایحه‌ای، به سیاست مهاجرستیزانه خود جنبه قانونی و مشروع ببخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس پیش‌نویس این قانون که نسخه‌ای از آن به رؤیت خبرنگار رویترز رسیده، شمار افرادی که از کمک‌های دولتی آمریکا بهره می‌برند اما ممکن است ترک خاک شامل حال آنها شود از این پس بیشتر خواهد شد.

بر اساس قانون فعلی آمریکا، دولت می‌تواند برخی از ساکنان را که با داشتن اقامت دائمی و رسمی، درآمد اصلی‌شان از محل کمک دولتی است، تحت شرایطی خاص از کشور اخراج کند.

بر اساس آنچه در پیش‌نویس قانون جدید آمده، تعریف افراد مشمول این قانون گسترده‌تر شده و برخی مهاجرانی را نیز که انواع کمک‌های عمومی به صورت پول نقد، بن غذا، کمک هزینه مسکن و کمک پزشکی می‌گیرند، شامل خواهد شد.

گرچه این تصمیم هنوز در مرحله پیش‌نویس و پیشنهاد است، اما بخشی از سیاست سختگیرانه دولت ترامپ برای جلوگیری از مهاجرت افراد جدید به آمریکا را تشکیل می‌دهد.

هنوز پیامدهای اجرای چنین تصمیمی روشن نیست اما این تغییر سیاست مهاجرتی ممکن است سرنوشت مهاجران دارای «کارت سبز اقامت» یا «گرین کارت» آمریکا را عوض کند. دارندگان گرین کارت درست مانند پناهندگان، به محض رسیدن به خاک آمریکا تقریباً از همان حقوق و مزایای شهروندی سایر مردم این کشور برخوردارند.

قانون آمریکا می‌گوید مهاجری که به مدت ۵ سال از کمک‌های اجتماعی دولت استفاده کرده، اگر دلیل بهره‌مندی او از این کمک‌ها مربوط به قبل از ورود او به خاک این کشور باشد (مانند بیماری مزمن پیش از ورود)، دولت می‌تواند او را اخراج کند.

با این حال این قانون از سال ۱۹۴۵ عملاً اصلاح شده و تنها شامل مهاجری می‌شود که دولت از او بخواهد هزینه‌های پرداختی را بازگرداند و او قادر به بازپرداخت نباشد. به همین دلیل حقوقدانان آمریکایی از سال ۱۹۴۵ تاکنون موارد بسیار نادری را دیده‌اند که مهاجری به این دلیل از کشور اخراج شده باشد.

قانون پیشنهادی جدید قرار است شرط گذاشته شده در اصلاحیه ۱۹۴۵ را بردارد.

دونالد ترامپ در بهمن ماه گذشته انتقادهای شدیدی را علیه قوانین مهاجرت این کشور و لزوم اصلاح آن مطرح کرده بود. ترامپ برنامه قرعه‌کشی روادید آمریکا موسوم به «لاتاری / ‏‬گوناگونی» برای اتباع خارجی را یک «نمایش خوفناک» خوانده و گفته بود که دولت‌های خارجی تنها «آدم‌های خیلی بد» را وارد این قرعه‌کشی می‌کنند. این در حالی است که انتخاب افراد برای برنامه «روادید گوناگونی» که از طریق قرعه‌کشی کارت سبز (یا لاتاری گرین‌کارت) انجام می‌شود، در واقع در اختیار دولت آمریکاست.

سالانه ۵۵ هزار نفر با این نوع روادید وارد آمریکا می‌شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شروط جدید ترامپ حقوقدانان آمریکایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۹۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت تیک‌تاک از دولت آمریکا

شرکت چینی سازنده شبکه اجتماعی تیک تاک به منظور جلوگیری از اجرای لایحه‌ای که ماه گذشته توسط کنگره آمریکا تصویب شد، از دولت این کشور شکایت کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، شرکت چینی سازنده شبکه اجتماعی تیک تاک به منظور جلوگیری از اجرای لایحه‌ای که ماه گذشته توسط کنگره آمریکا تصویب شد، از دولت این کشور شکایت کرد.

در صورت اجرای این لایحه مالک تیک تاک یعنی شرکت بایت‌دنس ByteDance  مجبور به فروش برنامه خود خواهد شد و اگر این اقدام را انجام ندهد با ممنوعیت کامل مواجه خواهد شد.

در ماه آوریل، جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، با امضای خود لایحه‌ای را تبدیل به قانون کرد که به شرکت بایت دنس 270  روز فرصت می‌دهد از تجارت خود در ایالات متحده صرف نظر کند.

رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاککنگره آمریکا درباره ممنوعیت تیک تاک رای گیری می‌کند

اگر تیک تاک این قانون را رعایت نکند، از فروشگاه‌های اپلیکیشنی که به مشتریان آمریکایی خدمات ارائه می‌کنند، حذف می‌شود.

در این شکایت که روز سه‌شنبه در دادگاه استیناف ناحیه‌ای در حوزه قضایی کلمبیای آمریکا تنظیم شد، تیک تاک تأکید کرد که این لایحه حمایت‌های قانون اساسی این کشور از آزادی بیان را نقض می‌کند.

در این دادخواست، تیک تاک "قانون حفاظت از آمریکایی ها در برابر برنامه های کاربردی کنترل شده توسط دشمنان خارجی" را به عنوان "نقض بی سابقه" حقوق متمم اول توصیف می کند.

در این دادخواست تیک تاک نوشت: برای اولین بار در تاریخ، کنگره قانونی را وضع کرده است که یک پلت فرم سخنرانی به نام را مشمول ممنوعیت دائمی و سراسری می‌کند و آمریکایی‌ها را از شرکت در یک اجتماع آنلاین منحصر به فرد با بیش از یک میلیارد نفر در سراسر جهان محروم می‌کند.

بر اساس این گزارش، بایت دنس همچنین این گونه استدلال کرد که استناد به نگرانی‌های امنیت ملی دلیل کافی برای محدود کردن آزادی بیان نیست.

تعدادی از قانون‌گذاران آمریکایی سال‌هاست که اصرار دارند تیک تاک به دلیل مالکیت چینی‌ خود یک "تهدید امنیت ملی" محسوب می‌شود و سعی کرده‌اند آن را مجبور کنند که روابط خود را با شرکت مادر خود یعنی بایت دنس قطع کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر بنزینی دولت؛ دارندگان کارت سوخت بخوانند
  • استفاده کشورهای شیخ نشین خلیج فارس از کارت روسیه و چین/ دیگر خبری از ذبح گاوهای شیرده برای آمریکا نیست
  • راهنمای جامع برندگان لاتاری گرین کارت
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • شکایت تیک‌تاک از دولت آمریکا
  • تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ