Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا قصد دارد تا با پیشنهاد لایحه‌ای، به سیاست مهاجرستیزانه خود جنبه قانونی و مشروع ببخشد. بر اساس پیش‌نویس این قانون که نسخه‌ای از آن به رؤیت خبرنگار رویترز رسیده، شمار افرادی که از کمک‌های دولتی آمریکا بهره می‌برند اما ممکن است ترک خاک شامل حال آنها شود از این پس بیشتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس قانون فعلی آمریکا، دولت می‌تواند برخی از ساکنان را که با داشتن اقامت دائمی و رسمی، درآمد اصلی‌شان از محل کمک دولتی است، تحت شرایطی خاص از کشور اخراج کند.

بر اساس آنچه در پیش‌نویس قانون جدید آمده، تعریف افراد مشمول این قانون گسترده‌تر شده و برخی مهاجرانی را نیز که انواع کمک‌های عمومی به صورت پول نقد، بن غذا، کمک هزینه مسکن و کمک پزشکی می‌گیرند، شامل خواهد شد.

گرچه این تصمیم هنوز در مرحله پیش‌نویس و پیشنهاد است، اما بخشی از سیاست سختگیرانه دولت ترامپ برای جلوگیری از مهاجرت افراد جدید به آمریکا را تشکیل می‌دهد.

هنوز پیامدهای اجرای چنین تصمیمی روشن نیست اما این تغییر سیاست مهاجرتی ممکن است سرنوشت مهاجران دارای «کارت سبز اقامت» یا «گرین کارت» آمریکا را عوض کند. دارندگان گرین کارت درست مانند پناهندگان، به محض رسیدن به خاک آمریکا تقریباً از همان حقوق و مزایای شهروندی سایر مردم این کشور برخوردارند.

قانون آمریکا می‌گوید مهاجری که به مدت ۵ سال از کمک‌های اجتماعی دولت استفاده کرده، اگر دلیل بهره‌مندی او از این کمک‌ها مربوط به قبل از ورود او به خاک این کشور باشد (مانند بیماری مزمن پیش از ورود)، دولت می‌تواند او را اخراج کند.

با این حال این قانون از سال ۱۹۴۵ عملاً اصلاح شده و تنها شامل مهاجری می‌شود که دولت از او بخواهد هزینه‌های پرداختی را بازگرداند و او قادر به بازپرداخت نباشد. به همین دلیل حقوقدانان آمریکایی از سال ۱۹۴۵ تاکنون موارد بسیار نادری را دیده‌اند که مهاجری به این دلیل از کشور اخراج شده باشد.

قانون پیشنهادی جدید قرار است شرط گذاشته شده در اصلاحیه ۱۹۴۵ را بردارد.

دونالد ترامپ در بهمن ماه گذشته انتقادهای شدیدی را علیه قوانین مهاجرت این کشور و لزوم اصلاح آن مطرح کرده بود. ترامپ برنامه قرعه‌کشی روادید آمریکا موسوم به «لاتاری / ‏‬گوناگونی» برای اتباع خارجی را یک «نمایش خوفناک» خوانده و گفته بود که دولت‌های خارجی تنها «آدم‌های خیلی بد» را وارد این قرعه‌کشی می‌کنند. این در حالی است که انتخاب افراد برای برنامه «روادید گوناگونی» که از طریق قرعه‌کشی کارت سبز (یا لاتاری گرین‌ کارت) انجام می‌شود، در واقع در اختیار دولت آمریکاست.

سالانه ۵۵ هزار نفر با این نوع روادید وارد آمریکا می‌شوند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: دونالد ترامپ سیاست مهاجرتی گرین کارت لاتاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۷۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود

برنی سندرز به شایعات مربوط به کناره‌گیری‌اش از سیاست پایان داد و عنوان کرد بار دیگر نامزد مجلس سنا می‌شود.

به گزارش مشرق، در حالی که گمانه‌زنی‌های بسیاری در مورد برنی سندرز مبنی بر کناره‌گیری از سیاست به دلیل سن بالایش مطرح شده بود، این سناتور دموکرات ۸۲ ساله آمریکایی در اظهاراتی، بیان کرد بار دیگر برای نامزدی مجلس سنا اقدام می‌کند.

به گزارش آسوشیتدپرس، سندرز در حالی از تصمیم خود برای ورود به سنا خبر داد که مواضعش در مورد جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در جریان جنگ غزه به شدت انتقادی شده و مدت‌هاست، شکاف گسترده‌ای میان دیدگاه‌های او و بایدن در اینباره ایجاد شده است.

سندرز از نحوه مدیریت بایدن در رابطه با رژیم اسرائیل انتقاد کرده و خواستار پایان فوری جنگ غزه شده است. در این راستا تاکید وی بر گسترش کمک‌های بشردوستانه برای حمایت از مردم غزه و توقف حمایت‌های رئیس‌جمهور آمریکا از رژیم صهیونیستی بوده است.

این سناتور دموکرات آمریکایی در گفتگو با آسوشیتدپرس به صراحت عنوان کرد: ما در یک لحظه سیاسی پیچیده و دشوار زندگی می‌کنیم و من به شدت با بایدن در مورد جنگ غزه مخالف هستم.

سندرز در رابطه با انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو در آمریکا نیز اظهاراتی را مطرح و با اشاره به رقابت میان ترامپ و بایدن اینطور بیان کرد: دونالد ترامپ از من خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکاست.

وی با ترسیم چشم‌انداز احتمالی از بازگشت ترامپ به کاخ سفید، هدف خود از تلاش برای بازگشت به سنا را ناشی از نگرانی در مورد آینده دموکراسی در آمریکا اعلام کرد و گفت از بسیاری جهات انتخابات ۲۰۲۴ را مهم‌ترین انتخابات در طول زندگی مردم آمریکا می‌داند.

او پس از اعلام نامزدی دوباره‌اش برای تداوم حضور خود در سنا، در این رابطه که احتمال دارد آمریکا در صورت بازگشت ترامپ از یک کشور دموکرات به سمت کشوری اقتدارگرا حرکت کند، هم صحبت کرده و عنوان کرد برایش سوال است که آیا پس از برگزاری نتایج انتخابات ۲۰۲۴ دولتی کارآمد در این کشور روی کار خواهد آمد یا خیر.

از زمان آغاز جنگ غزه، سندرز از جمله مهم‌ترین سیاستمداران آمریکایی بوده است که مواضع حمایت‌آمیز رئیس‌جمهور آمریکا در قبال رژیِم صهیونیستی را مورد نقد قرار داده و از برقراری آتش‌بس دائمی در غزه حمایت کرده است.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • خبر بنزینی دولت؛ دارندگان کارت سوخت بخوانند
  • راهنمای جامع برندگان لاتاری گرین کارت
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • شکایت تیک‌تاک از دولت آمریکا
  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • ترامپ: زندان را ترجیح می‌دهم
  • تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان
  • کارت زرد دوم برای سروش رفیعی و اخراج از زمین (نساجی 0-1 پرسپولیس)
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد