Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوانبه نقل از یورونیوز، دولت آمریکا در پی اتخاذ سیاستی بلندمدت است که بر اساس آن اخراج مهاجران قانونی بهره‌مند از حقوق و مزایای عمومی از این کشور ساده‌تر خواهد شد.

خبرگزاری رویترز روز جمعه ۱۳ اردیبهشت با انتشار گزارشی در این زمینه نوشت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، قصد دارد تا با پیشنهاد لایحه‌ای، به سیاست مهاجرستیزانه خود جنبه قانونی و مشروع ببخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس پیش‌نویس این قانون که نسخه‌ای از آن به رؤیت خبرنگار رویترز رسیده است، شمار افرادی که از کمک‌های دولتی آمریکا بهره می‌برند، اما ممکن است ترک خاک شامل حال آن‌ها شود از این پس بیشتر خواهد شد.

بر طبق قانون فعلی آمریکا، دولت می‌تواند برخی از ساکنان را که با داشتن اقامت دائمی و رسمی، درآمد اصلی‌شان از محل کمک دولتی است، تحت شرایطی خاص از کشور اخراج کند.

بر اساس آنچه در پیش‌نویس قانون جدید آمده، تعریف افراد مشمول این قانون گسترده‌تر شده و برخی مهاجرانی را نیز که انواع کمک‌های عمومی به صورت پول نقد، بن غذا، کمک هزینه مسکن و کمک پزشکی می‌گیرند، شامل خواهد شد.

گرچه این تصمیم هنوز در مرحله پیش‌نویس و پیشنهاد است، اما بخشی از سیاست سختگیرانه دولت ترامپ برای جلوگیری از مهاجرت افراد جدید به آمریکا را تشکیل می‌دهد. هنوز پیامد‌های اجرای چنین تصمیمی روشن نیست، اما این تغییر سیاست مهاجرتی ممکن است سرنوشت مهاجران دارای کارت سبز اقامت یا «گرین کارت» آمریکا را عوض کند. دارندگان گرین کارت درست مانند پناهندگان، به محض رسیدن به خاک آمریکا تقریبا از همان حقوق و مزایای شهروندی سایر مردم این کشور برخوردارند.

قانون آمریکا می‌گوید مهاجری که به مدت ۵ سال از کمک‌های اجتماعی دولت استفاده کرده، اگر دلیل بهره‌مندی او از این کمک‌ها مربوط به قبل از ورود او به خاک این کشور باشد (مانند بیماری مزمن پیش از ورود)، دولت می‌تواند او را اخراج کند. با این حال این قانون از سال ۱۹۴۵ عملا اصلاح شده و تنها شامل مهاجری می‌شود که دولت از او بخواهد هزینه‌های پرداختی را بازگرداند و او قادر به بازپرداخت نباشد. به همین دلیل حقوقدانان آمریکایی از سال ۱۹۴۵ تاکنون موارد بسیار نادری را دیده‌اند که مهاجری به این دلیل از کشور اخراج شده باشد.

ترامپ در بهمن ماه گذشته انتقاد‌های شدیدی را علیه قوانین مهاجرت آمریکا و لزوم اصلاح آن مطرح کرده بود. او برنامه قرعه‌کشی روادید آمریکا موسوم به «گوناگونی» برای اتباع خارجی را یک «نمایش خوفناک» خوانده و گفته بود که دولت‌های خارجی تنها «آدم‌های خیلی بد» را وارد این قرعه‌کشی می‌کنند. این در حالی است که انتخاب افراد برای برنامه «روادید گوناگونی» که از طریق قرعه‌کشی کارت سبز (یا لاتاری گرین‌کارت) انجام می‌شود، در واقع در اختیار دولت آمریکاست.

سالانه ۵۵ هزار نفر با این نوع روادید وارد آمریکا می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا بحران پناهجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۴۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پالتیکو: آمریکا ارسال بمب به اسرائیل را تعلیق کرد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا، این مجله امروز سه شنبه به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا که از ابتدای جنگ غزه تاکنون حامی اصلی رژیم صهیونیستی بوده است ارسال دو نوع بمب دقیق ساخت شرکت بوئینگ به رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد.

پالتیکو نوشت دولت بایدن در حال اتخاذ تدابیری برای به تاخیر انداختن انتقال تسلیحات به رژیم صهیونیستی است تا پیامی سیاسی به تل‌آویو منتقل کند.

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که رژیم صهیونیستی همچنان برای حمله به رفح، جایی که بیش از یک میلیون آواره فلسطینی پناه گرفته‌اند، تهدید می‌کند.

سازمان‌های بین‌المللی و دولت‌های خارجی، از جمله آمریکا نسبت به حمله به این منطقه فشرده هشدار داده‌اند و گفته‌اند که این یک فاجعه انسانی خواهد بود. با این حال، دولت بایدن هیچ نشانه‌ای مبنی بر اینکه در صورت ادامه حمله، عرضه تسلیحات را قطع خواهد کرد، ارائه نکرده است.

خبرگزاری رویترز هم به نقل از یک منبع آگاه گزارش کرد آمریکا فروش چندین محصول تجاری را که برای رژیم صهیونیستی در نظر گرفته شده بود، تعلیق کرد.

رویترز گزارش داد آمریکا حداقل دو هفته است که ارسال چندین محموله تسلیحاتی به رژیم صهیونیستی از جمله تجهیزات مربوط به ساخت بمب‌های دقیق را متوقف کرده است.

همزمان، نشریه هیل نیز در گزارشی به احتمال قطع کمک‌های آمریکا به رژیم صهیونیستی پرداخت و نوشت بایدن در هفته جاری چالش بزرگی برای ارائه گزارش عملکرد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره پیش رو دارد که در نتیجه آن احتمال قطع کمک‌های آمریکا به تل‌آویو دور از ذهن نیست.

طبق گزارش این رسانه وابسته به مجلس نمایندگان آمریکا، بایدن ملزم است هفته جاری گزارش دولت ایالات متحده درباره نتایج بررسی نحوه کاربرد تسلیحات آمریکایی ارایه شده به رژیم صهیونیستی و مطابقت استفاده از آنها با قوانین بین‌المللی ناظر بر جنگ و حقوق بین‌المللی را به کنگره ارائه کند و در صورتی که مطابق این گزارش، رژیم صهیونیستی در حال نقض قوانین بین‌المللی باشد، دولت ملزم خواهد بود ظرف ۴۵ روز اقدام بعدی خود را اعلام کند.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904115

دیگر خبرها

  • خبر بنزینی دولت؛ دارندگان کارت سوخت بخوانند
  • پیشنهاد اسرائیل به آمریکا برای قطع بودجه سازمان ملل
  • راهنمای جامع برندگان لاتاری گرین کارت
  • ممنوعیت ارائه خدمات به دارندگان مجوزهای کاغذی در استان مرکزی
  • شکایت تیک‌تاک از دولت آمریکا
  • مژده به کارگران ، مجلس بیخیال تعیین حقوق کارگری شد
  • پالتیکو: آمریکا ارسال بمب به اسرائیل را تعلیق کرد
  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • ترامپ: زندان را ترجیح می‌دهم
  • تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان