Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-09@09:24:49 GMT

ماجرای 2500 گرین کارت آمریکایی به کجا رسید؟

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۹۲۵۸۳

ماجرای 2500 گرین کارت آمریکایی به کجا رسید؟

در همان روزهایی که بحث دوتابعیتی‌ها توسط کمیته تحقیق و تفحص مجلس که همه 11 عضو آن از طیف مخالف دولت بودند، داغ شده بود، مجتبی ذوالنور مسأله‌ای را مطرح کرد که خیلی زود تبدیل به موضوعی جهانی شد و از کاخ سفید سر درآورد؛ اعطای 2500 گرین کارت به خانواده مقامات ایرانی در جریان مذاکرات برجام.

ترامپ با سرعت تمام این حرف را از زبان ذوالنور قاپید آن را در توئیتر خود منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واشنگتن مقامات دولت اوباما و در ایران مسئولان وزارت خارجه بشدت این موضوع را تکذیب کردند. اما سند ذوالنور چه بود؟ او روز 16 تیر وقتی با درخواست ارائه سند از سوی رسانه‌ها مواجه شد به روزنامه «اعتماد» گفت: «هر وقت یقه‌مان را گرفتند مستندات را هم ارائه می‌کنیم.» از آن روز تا حالا البته نه کسی یقه ذوالنور را گرفته و نه او سندی ارائه داده است. در این مدت البته این نماینده قم بسیار کمتر از قبل و به ندرت میان خبرنگاران می‌آید.

روز یکشنبه اما وقتی او در مسیر رفتن به جلسه فراکسیون ولایی بود، با سؤالات روزنامه ایران در همین رابطه مواجه شد، سؤالاتی که سعی می‌کرد جواب‌های آنها را بیشتر به شوخی بدهد و این بار هم خبری از یک پاسخ روشن از سوی ذوالنور درباره ادعای پر حاشیه‌اش نبود؛

حاج آقا درباره نامه اطلاعات سپاه برای تکذیب صحبت‌هایتان درباره 2500 گرین کارت هیچ توضیحی دارید؟

ذوالنور: خود شما توضیح بدهید.

خب شما باید نامه را دیده باشید.

ذوالنور: شما هم دیدید...

به هر حال شما حرفی را زدید که مستند رئیس جمهوری امریکا گفته...

ذوالنور: خب شما هم که نامه آن را دارید.

نه ما نداریم، چرا باید داشته باشیم؟

ذوالنور: رئیس جمهوری امریکا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و امام هم استناد می‌کند.

نه حاج آقا؛ بحث دروغ بودن است. آن حرف را گفتید سند دارم.

ذوالنور: اگر دروغ بود پس چرا رئیس جمهوری امریکا استناد کرد؟

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: گرین کارت امریکا ذوالنور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۲۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناس آمریکایی:‌ غرب باید با روسیه مذاکره کند

مدیر موسسه مطالعات اتمی در دانشگاه امریکن در واشنگتن دی.سی با اشاره به اوضاع کنونی که جهان را تا آستانه یک درگیری بزرگ کشانده، گفت کشورهای غربی باید دعوت پوتین را برای مذاکره بپذیرند.

به گزارش ایسنا، «پیتر کوزنیک» مدیر موسسه مطالعات اتمی در دانشگاه امریکن در واشنگتن دی.سی گفت درحالیکه ناتو در حال انجام رزمایش‌های بزرگ است، جهان در آستانه یک درگیری بزرگ قرار گرفته است.  

به نقل از خبرگزاری تاس، وی افزود: «امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه نیروهای این کشور را به اوکراین فرستاده است. انگلیس برای حمله به عمق روسیه چراغ سبز نشان می‌دهد. سامانه‌های ATACMS و جنگده‌های اف-۱۶ با برد بلندتر در اوکراین مستقر می‌شوند. روسیه هم برنامه‌هایی را برای برگزاری رزمایش‌های هسته‌ای تاکتیکی در پاسخ اعلام می‌کند. به نظر می‌رسد که جنگ جهانی سوم پیشرو است.»

این کارشناس معتقد است که در این شرایط، غرب به گفت‌وگو با روسیه برای مذاکره جهت حل و فصل بحران اوکراین و تجدید مذاکرات ثبات راهبردی نیاز دارد.

وی افزود: «در چنین شرایطی، ایالات متحده، اوکراین و ناتو باید پیشنهاد پوتین را هم از نظر مذاکره برای حل و فصل بحران اوکراین و هم از نظر تجدید مذاکرات ثبات استراتژیک بپذیرند. تنش‌های بیشتر از سوی هر یک از طرفین فقط سیاره ما را به سمت درگیری جدی سوق می‌دهد.»

این کارشناس ادامه داد: «زمان گفت‌وگو و تلاش برای یافتن زمینه‌های مشترک و زمان تلاش برای درک اینکه جهان از دید دشمنان ما چگونه به نظر می‌رسد، سپری شده است. از زمان جان اف.کندی، رئیس جمهور فقید آمریکا هیچ رئیس جمهور دیگری در آمریکا نتوانسته اوضاع را درک کند و گفت‌وگویی داشته باشد.»

مدیر موسسه مطالعات اتمی در دانشگاه امریکن» در واشنگتن دی.سی در ادامه گفت تامین تسلیحات و تجهیزات نظامی برای اوکراین توسط غرب بعید است که تغییر شگرفی در صحنه نبرد ایجاد کند و تنها راه ممکن برای سازش در این درگیری، گفت‌وگو است.

پیتر کوزنیک خاطرنشان کرد: «جنگ در اوکراین بیش از ۲ سال است که ادامه دارد. دستاوردهای روسیه در میدان نبرد آهسته و تدریجی است و هزینه زیادی برای روس‌ها و اوکراینی‌ها داشته است. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در مراسم سوگند خود بار دیگر پیشنهادش را برای مذاکره تکرار کرد. ایالات متحده، اوکراین و ناتو باید او را از این پیشنهاد بپذیرند و ببینند آیا جایی برای سازش وجود دارد که هر 2 طرف بتوانند با آن کنار بیایند.»

وی ادامه داد: «اگر غرب همانطور که متعهد است به کمک‌های نظامی بیشتر ادامه دهد، وضعیت میدان نبرد به طرز چشمگیری تغییر نخواهد کرد و زمانی که مذاکرات در نهایت آغاز شود، چند صد هزار کشته و زخمی دیگر از هر ۲ طرف خواهد داشت. این تراژیک خواهد بود. توافق در مارس ۲۰۲۲ در دسترس بود، ما باید دوباره برای آن تلاش کنیم.»

اولین مذاکرات روسیه و اوکراین از زمان آغاز حمله، در اوایل مارس ۲۰۲۲ در بلاروس برگزار شد، اما نتایج ملموسی به همراه نداشت. در ۲۹ مارس همان سال، دور دیگری از مذاکرات در استانبول برگزار شد، زمانی که مسکو برای نخستین بار اصول یک توافق احتمالی آینده را که روی کاغذ تدوین شده بود، مطرح کرد، اما در لحظه آخر کی‌یف به طور یکجانبه روند مذاکرات را قطع کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیسی به قم رفت
  • تاریخچه ۲۵۰۰ ساله کارت اعتباری در ایران
  • انتقاد تند یک کاندیدای انتخابات از ذوالنور/ حواست هست که خودت را زیر سوال می‌بری؟/ قالیباف شانس اول ریاست مجلس است
  • راهنمای جامع برندگان لاتاری گرین کارت
  • در آخرین جلسه‌ی دادگاه موسس پارک ارم چه گذشت؟/ آیا ماجرای قفس شیرها درست بود؟
  • ماجرای 9 نفره شدن تیم لیگ برتری با یک کارت قرمز!
  • سفیدشویان غرب مشغول کارند
  • کارشناس آمریکایی:‌ غرب باید با روسیه مذاکره کند
  • تایید شد: بارسلونا به دنبال ستاره جنجالی یونایتد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت